DESPRE NOI

Florarie Constanta Flori de Doina  a „inflorit” din pasiune pentru frumos!

Suntem o echipa de floristi, pasionati de ceea ce facem, pastrandu-ne copilaria in acelasi timp, lucru care se reflecta in munca noastra. In cei peste 16 ani de experienta, ne-am dorit sa oferim bucurie prin buchetele si aranjamentele pe care le-am realizat, de aceea punem suflet in tot ceea ce facem si, implicit, in fiecare buchet sa aranjament floral.FLORI CONSTANTA

Incercam sa inventam tot timpul ceva nou cu ajutorul accesoriilor si al florilor, cat mai apropiate de natura, pentru ca oamenii sa descopere, la fiecare vizita, noi aventuri in lumea florilor.

Realizam buchete de flori si aranjamente florale pentru orice tip de eveniment, fie nunta, botez, aniversari, eveniment corporate sau evenimente funerare.

În Floraria Constanta Flori de Doina, vei găsi o multitudine de flori elegante si proaspete, dispuse în buchete clasice sau aranjamente florale moderne, compuse cu cea mai mare grija de personalul nostru. Cu fiecare livrare de flori, incercam sa cream legaturi puternice si sa aducem fericirea pe buzele celor ce admira frumusetea petalelor si sorb parfumul nepretuit al florilor.

Florarie Constanta Flori de Doina livreaza comenzi in Judetul Constanta si Orasul Tulcea. Timpul de livrare este de maxim 24 de ore. Livrarea in Orasul Constanta este Gratuita.

Luni -Vineri 9.00-19.00,

Sambata 9.00-16.00,

Duminica 9.00-14.00.

+40 722 203 175
comenzi@florarie-in-constanta.ro